OBN
0

Promo / Konačni obračun žirija Zvezda Granda oko kandidata za polufinale showa

Nastavak petog kruga natjecanja ozbiljnije od kandidata je shvatio stručni žiri. Preostalo je još samo pet mjesta za djevojke i šest za dečke u polufinalu, a svatko od velike šestorke ima svoje favorite. Kome će se zvijezde poklopiti saznat ćemo u subotu od 20 sati na OBN-u.

Teže od odluke tko prolazi dalje je eliminiranje sedam kandidata. Mnogi u žiriju su pooštrili kriterije s čime se ne slaže Jelena Karleuša. Dok je tražila pojašnjenje zašto Marija nije glasovala za jednu od kandidatkinja, JK je dobila prijetnje da će biti nokautirana.

To nije spriječilo plavokosu pjevačicu da nastavi po svome, pa dođe u sukob i sa ostalim članovima žirija. Publika joj je pljeskala, pa je Aca Lukas pitao zašto joj plješću , te tako izazvao revolt. Čak je i Viki Miljković imala nešto oštriji stav po ovom pitanju, ali ne kao Marija koja je na kraju polila Jelenu i vodom. Zbog skupih čizama koje su bile ispoljevane, JK je tražila odštetu od pobjednice Eurosonga. Kako to uvijek i bude, na kraju su se spustile tenzije i to je bilo dovoljno za novi show. Karleuša i Šerifovićka su zgrabile Lukasa i počele ga nosati po studiju, što je najviše zabavilo publiku u studiju. Aca je prošao bez ozljeda. Prijepore je izazvalo i lobiranje za neke kandidate, jer su se tasteri palili i gasili, pa se stekao dojam kako je žiriju zabavno igrati se sa živcima kandidata, dok udobno sjede zavaljeni u bijele stolice.

Podsjećamo gledatelje kako će se polufinale show programa Zvezde Granda održati 24. lipnja/juna kada će žiri od 21 kandidata izabrati njih 13 za Superfinale. Superfinale ove sezone moći ćete pratiti u programu TV OBN izravno od 21 sat 28. juna/lipnja.