Urnebesno
10

Komedija "Male tajne velikog latino zavodnika" od 27. aprila u kinima

Klix.ba
Od četvrtka, 27. aprila, kinorepertoari bit će bogatiji za sjajnu komediju "Male tajne velikog latino zavodnika" (How to be a Latin Lover).

Glavne uloge u ovom simpatičnom filmskom ostvarenju dobili su Eugeno Derbez, Salma Hayek, Raquel Welch, Rob Lowe, Kristen Bell i Raphael Alejandro.

Multipleksi i kina širom BiH u kojima ćete moći da se zabavite i opustite uz ovu urnebesnu komediju su Cinema City Sarajevo, Ekran Zenica, CineStar Mostar, CineStar Tuzla, CIneSTar Bihać, Theatre Busovača, Andrićgrad Višegrad i CZK Trebinje.

Eugenio Derbez igra zgodnog i mladog Maksima koji sanja da bude bogat, ali da ne mora nikad raditi. Pošto je napravio karijeru od zavođenja starijih žena, on će se oženiti bogatom ženom skoro duplo starijom od njega. 25 godina kasnije, razmažen i smoren što se budi pored sad već 80-godišnje žene, iznenadit će se kao nikad dosad kad ga ona šutne zbog mlađeg prodavca automobila.

Kad ga istjera iz vile, on će se morati useliti kod svoje sestre s kojom nije blizak, Sarom (Selma Hayek) i njenim preslatkim sinom, štreberom Hugom u njihov mali stan.

Nestrpljiv da ponovo živi luksuznim životom, Maksimo će iskoristiti Hugovu zaljubljenost u djevojčicu iz razreda da bi se približio svojoj novoj meti, njenoj baki Celeste, udovici milijarderki. Dok Maksimo pokušava oživjeti svoje vještine latino zavodnika, shvatit će da se sve više zbližava sa sestrićem Hugom i počet će da shvata kako biti latino zavodnik znači da ljubav prema parama nije toliko važna koliko ljubav prema porodici