Novi filmovi
24

Komedija, drama i horor na repertoaru Cinema Cityja

Od 2. novembra komedija, drama i horor stižu na repertoar Cinema Cityja.

"Božić kod zločestih mama" (A Bad Moms Christmas) je nastavak velikog kino hita "Zločeste mame", koji su napisali i režirali Jon Lucas i Scoot Moore, odgovorni za kultnu komediju Mamurluk.

Mila Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn repriziraju svoje uloge u komediji smještenoj u dobrostojeće čikaško predgrađe kojim vladaju chic supermame i odlučuju o tome što je prihvatljivo ponašanje, a što nije.

Veseli trojac će se ovaj put suočiti sa stresom koji sa sobom donose blagdani s porodicom. Ekipi se pridružuju i Susan Sarandon koja će glumiti Carlinu majku (Hahn), Christine Baranski Amyinu (Kunis), a Cheryl Hines Kikinu majku (Bell).

"Jigsaw" (Jigsaw) je horor, triler rediteljskog dvojca Michaela Spieriga i Petera Spieriga.

Osmi film u franšizi "Slagalica strave" pod nazivom "Jigsaw" donosi poznatu priču i još poznatijeg ubicu. Tijela se počinju pojavljivati po gradu i svako od njih je suočeno s jedinstveno ružnom smrću. Do se istraga odvija, dokazi upućuju na jednog čovjeka: Johna Kramera. Kako je to moguće? Čovjek poznat kao Jigsaw je mrtav više od desetljeća.

"Dvorac od stakla" (The Glass Castle) je biografska drama reditelja Destina Daniela Crettona, a glavne uloge u filmu tumače Oscarovka Brie Larson i nominirani za nagradu Oscar Woody Harrelson i Naomi Watts.

Hronika avantura ekscentrične, čvrsto povezane porodice, film "Dvorac od stakla" nevjerovatna je priča o bezuvjetnoj ljubavi. Oskarovka Brie Larson donosi nam najprodavanije memoare Jeannette Walls u kojima mlada djevojka, pod utjecajem divlje prirode svog disfunkcionalnog oca (Woody Harrelson), pronalazi vatrenu odlučnost da skroji uspješan život po svojim pravilima.