Film/TV
26

Ko je sljedeći tajni agent 007: Tom Hardy odgovorio na glasine

Klix.ba
Tom Hardy (Foto: EPA)
Tom Hardy (Foto: EPA)
Tom Hardy se sve češće spominje kao potencijalni kandidat za tajnog agenta 007. Glumac je potvrdio interes za ovu ulogu, ali nije želio razgovarati o tome.

"Među nama glumcima, ali i među mojim prijateljima kruži glasina da ako pričaš o tome onda si odmah ispao iz trke. Tako da to ne mogu komentirati", rekao je Hardy u razgovoru za Daily Beast odgovarajući na pitanje koliko u tim glasinama ima istine.

Ipak, dodao je da bi, u zavisnosti od toga ko bi režirao film, pristao glumiti Jamesa Bonda i nije mogao sakriti oduševljenje kada je novinarka spomenula glasine da bi Christopher Nolan mogao preuzeti franšizu.

"Christopher Nolan bi bio savršen. To bi bilo zaista cool. Pitam se kako bi onda izgledao nastavak jer bi Nolan sigurno u franšizu unio nove elemente i stvorio nešto moćno", rekao je Hardy.

U filmskom svijetu odavno kruže priče da Daniel Craig neće glumiti u petom filmu o Jamesu Bondu.

Nakon njegove izjave da bi prije "presjekao vene" nego snimio svoj peti film o Bondu došlo je do intenzivnog nagađanja o tome ko bi ga mogao naslijediti. Među potencijalnim kandidatima su, uz Hardyja, Tom Hiddleston, Idris Elba, Jamie Bell i Tom Hughes.