Uskoro počinje 12. sezona
13

Kim Kardashian dobila ulogu u popularnoj seriji "American Horror Story"

L. R.
Kim Kardashian (Foto: EPA)
Kim Kardashian (Foto: EPA)
Reality zvijezda Kim Kardashian dobila je ulogu u 12. sezoni popularne serije "American Horror Story".

Vijest o tome, podijelila je danas na svom Instagram profilu, postavivši isječak koji najavljuje njenu ulogu, ali i ulogu glumice Emme Roberts koja u seriji jedna od glavnih uloga.

"Kim je među najvećim i najsjajnijim televizijskim zvijezdama na svijetu i oduševljeni smo što joj možemo poželjeti dobrodošlicu u porodicu 'AHS'. Emma i ja smo uzbuđeni zbog saradnje s ovom istinskom snagom u kulturi", rekao je jedan od kreatora serija Ryan Murphy u izjavi za medije.

Murphy je također istakako da će se najnoviji nastavak temeljit na romanu "Delicate Condition" spisateljice Danielle Valentine. Dodao je kako će Kim dobiti zabavnu, elegantnu i ujedno zastrašujuću ulogu te da se od ove sezone najviše očekuje, jer nije nalik prethodnim.

Ova 42-godišnja zvijezda imala je nekoliko pojavljivanja u filmovima kao što su "Disaster Movie" i "Ocean's 8". Njeni predstavnici nisu htjeli dati izjave medijima, ali ono što se moglo zaključiti prema objavljenom teaseru serije, nova sezona počet će s emitovanjem ovog ljeta.