{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kiefer Sutherland bi želio uraditi filmsku adaptaciju serije "24"

29.6.2012. u 16:15
2
1
Kiefer Sutherland bi želio uraditi filmsku adaptaciju serije "24"
2
Kiefer Sutherland bi želio uraditi filmsku adaptaciju serije "24"
Kiefer Sutherland (Foto: AFP)
Glumac Kiefer Sutherland je još jednom izjavio da bi volio uraditi filmsku adaptaciju serije "24". Filmska verzija ove popularne drame se razvija od završetka prikazivanja serije 2010. godine.
"Radim puno na tome da se to zaista i desi. Proces je dug iz prostog razloga što je zaista teško napisati scenarij za takvo nešto. U normalnim uslovima, mi imamo 24 sata da ispričamo priču. Ukoliko sve to želimo strpati u samo dva sata, onda moramo napraviti neke teške izbore. Kakvu vrstu priče želimo da ispričamo? Koliko želite da je ispolitizirate? Koliko želite da razradite svaki od likova?", kazao je Sutherland za Yahoo.

Sutherland je izjavio i da jedva čeka da izabere režisera i glumce koji će raditi na filmu.

"Priča filma će početi sa Jackom Bauerom, šest mjeseci nakon kraja posljednje epizode serije. Još uvijek tražimo režisera i pokušavamo vidjeti ko bi od glumačke ekipe iz serije mogao ponovo glumiti sa mnom", rekao je Sutherland.

Iako je prošlo dugo vremena nakon prikazivanja serije, Sutherland smatra da interes obožavatelja još uvijek postoji.

"Mislim da se publika još uvijek sjeća serije i ima veliki interes za filmsku verziju. Ljudi mi još uvijek govore koliko su voljeli Jacka Bauera", izjavio je Sutherland.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: