Film/TV
0

Keanu Reeves poršeom udario paparaca

Sarajevo-x.com
Za volanom sportskog automobila koji je udario fotografa bio je slavni holivudski glumac Keanu Reeves. Paparaco je bio na zemlji kada je došla hitna pomoć, izjavio je Ed Hernandez policajac u Los Angelesu.

Fotograf, čije ime nije objavljeno, nalazi se u bolnici na pretragama, a Reeves nije povrijeđen.

''Prošao je pored paparaca koji je stajao ispred njegovog poršea i čovjek je pao'', kazao je Hernandez. Ne zna se kojom je brzinom Reeves vozio.

Reevesov advokat, Jay Laveley kazao je da je nesreću prouzrokovao fotograf, a ne Reeves. '' Paparaco, koji je pratio gospodina Reevesa stajao je ispred njegovog auta blokirajući mu put kada je moj klijent krenuo. Gospodin Reeves je pretpostavljao da će se on pomjeriti kada se automobil pokrene'', rekao je Laveley i dodao da, iako je slučajno došlo do kontakta između paparaca i poršea slavnog glumca, zasigurno udar nije mogao biti tako jak da fotografa obori na pod. ''Čini se da je paparaco namjerno prouzokovao ovakav slijed događaja'', naglasio je Lavely.

U policiji već istražuju slučaj, a Reeves je, prema riječima svoga pravnog zastupnika u potpunosti spreman sarađivati sa policijom te razmišlja o tome da i sam pokrene pravnu istragu.