Navela razlog
1

Kćerka Džeja Ramadanovskog otkrila da porodica neće biti dio filma "Nedelja"

I. S.
Screenshot: Kurir TV
Screenshot: Kurir TV
Marija Ramadanovski otkrila je u emisiji "Puls Srbije" nove detalje o filmu "Nedelja", koji govori o njenom ocu Džeju Ramadanovskom.
"Ja do skoro nisam imala puno informacija. Mogu da kažem da se film uveliko snima i da će Husa biti glavni glumac. Znam neke sitnice. Međutim, još je rano za njih jer je snimanje tek počelo. Imaju tek dvije sedmice snimajućih dana. Mi se nadamo da će film biti dobar, istinit i onakav kakav zaslužuje moj otac. Slažem se s tim da njegov život jeste za film. Sve ostalo ostaje na rediteljima, glumcima i na tome kako će oni to da iznesu", rekla je.

Dodala je da bi porodica uskoro trebala dobiti scenarij. Vjeruje da će ovo kinematografsko ostvarenje biti kvalitetno.

"Iz priče najboljeg tatinog druga Miće Softića smo saznali da su se trudili da film bude stvarno istinit, da su prikazane tatine dogodovštine koje je doživio od malena, preko doma do karijere. Mislim da će se film svima svidjeti i da će biti dobar", dodala je.

Voditelj Ivan Gajić ju je zatim pitao zna li ko će igrati nju.

"Nećemo mi biti dio filma. Nema porodice zato što je film do sajma 1992. godine (solistički koncert Džeja na Beogradskom sajmu). Za drugi dio još uvijek ne znam. Priča tog filma je od doma, teškog života i djetinjstva do to koncerta, odnosno prije mog rođenja. Što se tiče same porodice, možda je mama negdje uzeta u smislu kada su se uzeli i to je to", ispričala je.