Film/TV
0

Kćerka Brucea Willisa u seriji CSI: NY

Sarajevo-x.com
Kćerka holivudskih glumaca Demi Moore i Brucea Willisa, Rumer Willis, pojavit će se u 100. epizodi kriminalističke serije CSI: NY u okviru pete sezone emitiranja ove američke serije, pišu u srijedu američki mediji.

Naime, mlada glumica imat će gostujuću ulogu u spomenutoj seriji. 20-godišnja Rumer glumit će Mac Taylor u epizodi čije emitiranje je u SAD-u najavljeno za 19. novembar 2008. godine.

Radnja 100. epizode vrti se oko istraživanja serijskog ubice koji na meti ima osobe koje se zovu Mac Taylor. U ovoj jubilarnoj epizodi CSI: NY pojavit će se i novi lik detektivke koju će igrati britanska glumica Julia Ormond, javnosti poznata po ulozi u filmu "Legenda o jeseni" sa Bradom Pittom u glavnoj ulozi.

CSI: NY je američka kriminalistička serija čija radnja prati tim Garya Sinisea koji uz pomoć moderne forenzike otkriva uzroke i okolnosti neobičnih smrti i drugih zločina.

Podsjećamo, premijera serije koju sada, nakon raspada kanadske medijske kompanije Alliance Atlantis, producira CBS Paramount Television desila se 22. septembra 2004. godine.