Sarajevo
15

Karte i narukvice za 11. Omladinski film festival od danas u prodaji u BKC-u

E. Sk.
Box Office centar 11. Omladinskog Film Festivala Sarajevo (OFF) koji se održava od 6. do 10. septembra otvoren je danas i smješten u Bosanskom kulturnom centru (BKC).

Slobodna prodaja karata moguća je od danas pa do 5. septembra u terminu od 11-17 sati, te od 6. do 10. septembra u terminu od 11-22 sati.

U isto vrijeme u ovom terminu bit će moguće kupiti i OFF narukvice koje od ove godine predstavljaju zamjenu za akreditacije, a koje posjetiocima, zavisno od klase, nude niz pogodonosti. Neke od narukvica posjetiocima nude potpuno besplate projekcije i festivalske sadržaje te besplatnu konzumaciju pića na festivalskim zabavama.

Za sve one koji su već rezervisali svoje narukvice preko web stranice Festivala, iste je moguće platiti i preuzeti od 1. septembra u Box Office Centru.

Cijena karata za Wolf Competition, odnosno glavni program kratki film, OFF Generaciju, TRT World Citizen te selekciju OFF Docu: Voice of Generation, koji se prikazuju u Multiplexu Cinema City koštat će 5KM. Cijena karata za dugometražne filmove na otvorenom kinu Head&Shoudlers OFF Open Air koštat će također 5KM.

Karte za OFF Love Cinema iznose 10KM i vrijedi za dvije osobe, a uz svaku kupljenu kartu posjetioci će dobiti i grickalice te osvježenje uz film.

Program 11.OFF-a će se prikazivati u Multiplexu Cinema City u okviru BH Telecom Ultra Cinema-e i to: Wolf Competition od 7. do 9. septembra u 19 sati, OFF Generacija 7. i 8. septembra u 16 sati, TRT World Citizen 9. septembra u 18:30 sati te OFF Docu: Voice of Generation 9. septembra u 20:30 sati. Projekcije dugometražnih filmova iz programa Velikih 5 i OFF Love Cinema kao i svečana ceremonija dodjele nagrada bit će održani na Head&Shoudlers OFF Open Air Midtown Cinema, svaku noć tokom trajanja Festivala u 20 i 22 sata.

U slučaju kiše projekcije sa otvorenog kina će biti premještene u Multiplex Cinema City.