{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kako završava Seks i grad?

23.2.2004. u 19:55
0
0
Kako završava Seks i grad?
0
Kako završava Seks i grad?
Nakon šest godina otkrili smo kako završavaju životne priče naše četiri junakinje. Ukoliko ne želite znati šta se dešava u posljednjoj epizodi serije, nemojte čitati dalje.
Pratili smo Carrie, Samanthu, Mirandu i Charlotte kroz njihove ljubavne i seksualne pustolovine i sigurno će sve obožavatelje obradovati saznanje da ove četiri prijateljice napokon nalaze sreću i dugo traženu ljubav.

Miranda, poznata kao poslovna i nezavisna žena, svoju sreću pronalazi u ulozi brižne majke i supruge.

Charlotte i Harry su odlučili postati roditelji i usvojiti preslatku kinesku djevojčicu, a Samantha, poznata kao žderačica muškaraca, oporavila se od raka dojke i ludo zaljubila u svog dečka Smitha.


I na kraju, glavna junakinja serije, Carrie. Nakon što se njen dečko Alexander potpuno posvetio svom poslu i umjetnosti, ostavljajući je da usamljena i izgubljena luta ulicama Pariza, Carrie je shvatila da ona nikad neće biti prioritet u njegovom životu i odlučuje ostaviti Rusa.

I tada, dok se odjavljivala iz pariškog hotela, srela se sa Facom, odnosno Johnom, koji je došao u Pariz da osvoji njeno srce i nagovori je da se vrati s njim u New York i priznaje joj, sa suzama u očima, da je ona prava.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: