Film/TV
0

Kako sačuvati dobar vid saznajte uz Dejana talk show na OBN TV

Sponzorirani članak
Dejana Rosuljaš ove subote 17.12.2016. sa gostima razgovara o tome kako očuvati vid, a nedjelja 18.12.2016. je rezervisana za glavne aktere showa "Nikad nije kasno".

Ljudsko oko je neiscrpni izvor saznanja, podataka i životnih radosti. Maleni dio ljudskog tijela, a tako nedokučivo savršen i neponovljiv sistem. Magija optike i neurona, nevjerovatna brzina prenosa i obrade informacija. Kako razumjeti ovaj sistem, kako njegovati vid i kako postupati kada se uoče promjene u optičkom dijelu ili u nježnom spletu nervnih elemenata – mrežnjači?

Dejana Rosuljaš ove subote sa svojim gostima, vrhunskim stručnjacima, razgovara o tome kako očuvati vid kod diabetesa i visoke kratkovidosti te kakvo olakšanje nastupa pri laserskoj korekciji dioptrije bez bola, bez traume, bez dodira i bez stresa.

Kažu da je cijeli život šansa, a da najdalje stigne onaj ko se usudio da pokuša. Kroz nedjeljno izdanje Dejana talk showa još jednom će se pokazati kako vrijedi pokušati i pokušavati jer je to jedini način da se zasluži put koji vodi do uspjeha i visina koje su u jednom dijelu života možda djelovale zauvijek izgubljene i nedostižne.

Nedjeljno specijalno izdanje Dejana talk showa snimano je u Beogradu, a Dejanini gosti su istinske zvijezde i materijalni dokaz stare floskule da nikad nije kasno.

U toku da je druga sezona showa "Nikad nije kasno" koju gledaoci u BiH mogu pratiti u programu OBN TV nedjeljom u 20 sati, a u prvoj sezoni iz koje i dolaze gosti učestvovalo je ukupno 72 takmičara, emitovano je 36 epizoda i održano pet takmičarskih krugova u kojima su trijumfovali sljedeći tačmičari: Nusret Orovčanin (pobjednik prema Facebook glasovima), Stanoje Stanković – Kale Dijamant (pobjednik prema mišljenju stručnog žirija), Goran Kukić (pobjednik prema SMS glasovima publike).

Dejana Rosuljaš će u nedjelju 18.12.2016. ugostiti sve finaliste prve sezone showa "Nikad nije kasno".