Film/TV
0

Kako danas izgledaju zvijezde serije "Baywatch"

Sarajevo-x.com
Foto: AP
David Hasselhoff (Mitch)
Vjerovatno se svi sjećate popularne američke serije "Baywatch" o spasilačkoj patroli na plažama Los Angelesa. Devedesetih godina prošlog stoljeća sve su dame ludovale za velikim zavodnikom, zvijezdom serije, Davidom Hasselhoffom, dok su muškarci bili opčinjeni ljepotom glumica Traci Bingham, Nicole Eggert, Gene Lee Nolin, Pamele Anderson… Pitate li se kako danas izgledaju i šta rade?

Najpoznatija "Baywatch" zavodnica sigurno je bila Pamela Anderson (C. J. Parker). Iako je seriju napustila 1997. godine, ona je nastavila puniti naslovne strane magazina. Više od deset godina kasnije ona i dalje važi za pravu seks-bombu. Nerijetko svoje obline pokazuje u prestižnim magazinima, a žuta štampa redovno donosi sočne tekstove o njenom privatnom životu.

Vjerovatno se sjećate i Traci Bingham koja se spasiocima pridružila 1996. godine. Ona je u seriji glumila prelijepu Jordan Tate, a nakon što je napustila seriju 1998. godine pojavljivala se u serijama "Married with Children", "The Fresh Prince of Bel Air", i "90210". Inače, Traci sa kolegicama Genom Lee Nolin i Nicole Eggert priprema novi show "Back to Bay". Riječ je o reality showu u kojem će tri zečice živjeti i raditi zajedno u kući na plaži.

Gena Lee Nolin, koja je nekada glumila problematičnu Nelly Capshaw, danas je majka troje djece, no uprkos tome ona i danas ima savršenu figuru i predivno izgleda. Također, malo se promijenila i Nicole Eggert koja se u seriji "Baywatch" pojavljivala dvije sezone.

Ipak, primijetno je ostarjela Alexandra Paul, koja je nekada igrala Stephanie Holden. Nakon sedam sezona provedenih u seriji, ostvarila je uspješnu filmsku karijeru, a pojavila se u filmu "Borat" 2006. godine.

Strasna riđokosa Angelica Brides koja je igrala Lt. Taylor Walsh nakon odlaska iz serije okušala se u modnim vodama, a glumila je i u serijama "Suddenly Susan" i "Veronica Mars". A, sjećate se i Mitzi Kapture koja se pojavljivala u posljednjim dvjema sezonama serije "Baywatch" u ulozi Alexis Ryker. Ona je danas majka dvoje djece.

Dame sigurno pamte Jeremyja Jacksona koji je glumio Hasselhoffovog sina Hobieja.

Naravno, on je sada izrastao u pravog zgodnog dečka koji je iza sebe ostavio problematične godine. Naime, on je imao problem s ovišnošću o drogama, no navodno se uspješno izliječio. Danas je aktivan u svijetu mode.

Zvijezda serije David Hasselhoff (Mitch) danas ima 58 godina. Ponekad se pojavi u nekim emisijama na američkim TV-stanica, a mediji počesto izvještavaju o tome da ima problema sa alkoholom.