Nakon mnogo godina
0

Kako danas izgledaju lica s najpoznatijih reklama

Klix.ba
Ponekad se čini da lica s reklama nikad ne odrastu i ne stare - da uvijek ostaju onakvi kakve ih pamtimo sa čokoladica ili TV ekrana. Zanimljivo je vidjeti koliko su se promijenili nakon mnogo godina.

Dječak na pakovanju Kinder čokolade

Ovaj mladić se pojavio na pakovanju Kinder čokolade 2005. godine. Zove se Josh Bateson i sada je odrastao, živi i studira u Londonu i radi kao model.

Njegov prethodnik

Gunter Euringer bio je na omotu Kinder čokolade od 1973. do 2005. godine, kada ga je zamijenio Josh. Gunter sada ima 52 godine i radi kao kamerman. Napisao je i autobiografiju "Čokoladni dječak".

Djevojka iz reklame za Lego

Crvenokosa djevojčica se 1981. godine fotografisala za reklamu za lego kockice. Rachel Giordano danas je doktorica i ima 37 godina.

Isaiah Mustafa u reklami za Old Spice

Postao je poznat nakon karizmatične uloge u reklami za Old Spice 2010. godine i nakon toga je glumio u mnogim filmovima i TV serijama.

Ann Turner na pakovanju hrane za djecu - Gerber

Kad je Ann Turner Cook bila petomjesečna beba, 1931. godine, njena fotografija pobijedila je na takmičenju i krasila svako pakovanje hrane za djecu kompanije Gerber. Ann je prije odlaska u penziju radila kao nastavnica engleskog jezika, a kasnije je pisala i knjige.