{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kako bi izgledali poznati filmovi sa nekim drugim glumcima?

S
20.12.2006. u 14:00
0
0
Kako bi izgledali poznati filmovi sa nekim drugim glumcima?
0
Kako bi izgledali poznati filmovi sa nekim drugim glumcima?
Lista glumaca koji su odbili uloge u najvećim filmovima 2006. godine je nedavno sastavljena na web stranici NotStarring.com.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Dugo odgađani ''Superman Returns'', bi sigurno izgledao dosta drukčije sa Nicholasom Cageom u glavnoj ulozi i Timom Burtonom u režiserskoj ulozi.

Robert De Niro je morao odbiti Scorseseov ''Departed'', ostavljajući ulogu Olivera Queenana Martinu Sheenu.

Dok su ovo zvanični primjeri, većina liste na NotStarring.com je daleko od činjenične. Čak štaviše dosta je nezvanična. Na stranici je postavljeno i obavještenje da je website postavljen samo u svrhu zabave i da su izvori većine podataka tračevi, te da se ne garantuje za tačnost navedenih sadržaja.

NotStarring.com daje i dosta legendarnih slučajeva poznatih glumaca koji su odbili velike uloge.

Tupac Shakur je prema izjavi njegove bivše žene, pokušao dobiti ulogu Bubbe u ''Forrest Gumpu'', koju je na kraju odigrao Mykelti Williamson.

Will Smith je odbio ulogu Nea u ''Matrixu'', a Tom Selleck zbog svog angažmana na ''Magnumu'' nije prihvatio ulogu u filmu ''Raiders of the Lost Arc''. Indiana Jones bi u ovom slučaju bio brkati avanturist.

Najzanimljiviji podatak na NotStarring.com je O.J. Simpson, koji je odbijen za ulogu u ''Terminatoru'', jer su producenti bili zabrinuti da O.J.-a neće ozbiljno shvatiti kao kiborga-ubicu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: