|

Justin Timberlake želi da glumi Riddlera u novom filmu o Batmanu

Justin Timberlake želi da glumi Riddlera u novom filmu o Batmanu
25
Klix.ba
1.9.2013. u 17:05
9
komentara
25

dijeljenja
Justin Timberlake želi da glumi Riddlera u novom filmu o Batmanu
Pjevač i glumac Justin Timberlake u nedavnom intervjuu je izjavio da ukoliko bude glumio u novom filmu o Batmanu, želio bi da glumi Riddlera, a ne "smiješnog, starog Robina".
"Neću glumiti Robina. Nemam nikakvih želja da budem bilo kakav superheroj u filmu. Negativac. Želim da glumim negativca više od ičega, budući da sam odrastao čitajući Batmana. Riddler je dovoljno smiješan i omiljeni mi je negativac", rekao je Timberlake, prilikom gostovanja u "Jim and Kim Show".

Timberlake vjerovatno ima pravo. Negativci zaista mogu biti zabavni, a često publici budu zanimljiviji od junaka. Tokom godina, superherojski i akcioni filmovi su prikazali čitavu plejadu zlih likova, koje je publika naprosto obožavala.

Podsjetimo, Riddler je negativac opsjednut zagonetkama i igrama riječi, koji uživa u najavljivanju svojih zločina u kompleksnim zagonetkama. Njegovi zločini su savršeno isplanirani i nevjerovatni, a jedno vrijeme je čak odustao od kriminala i radio kao privatni detektiv. U filmu "Batman Forever" glumio ga je Jim Carey.
Prijavi grešku


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...