Film/TV
0

Julia Roberts se povlači s filma?

NINA
Jedna od najpopularnijih i najbolje plaćenih glumica svijeta Julia Roberts objavila je u novom intervjuu da se namjerava povući s filma kako bi se posvetila majčinskim obavezama.

Dobitnica Oscara, koja za dva mjeseca slavi 37. rođendan, ove bi zime trebala roditi blizance, čiji je otac njezin šarmantni muž Danny Moder.

U razgovoru s novinarom sedmičnika Newsweek hollywoodska je zvijezda izjavila da u očekivanju poroda, predviđenog za vrijeme oko Božića, više ne prima ponude za nove uloge i do daljnjega se namjerava baviti samo djecom i porodicom.

Za Modera se udala na američki Dan nezavisnosti 4. jula 2002. u romantičnom ponoćnom obredu na svom ranču kod Taosa u Novom Meksiku.

Zlobnici su tada predskazivali da veza neće dugo potrajati, no izgleda da je Julia u ljepuškastom kamermanu stvarno našla onog pravog - nakon duge potrage i brojnih ljubavnih brodoloma, uključujući zaručnika Kiefera Sutherlanda ostavljenog pred oltarom, razvod nepromišljeno sklopljenog braka s country pjevačem Lyleom Lovettom i raskinutu vezu s glumcem Benjaminom Brattom koji je želio brak i djecu, a Julia na to nije bila spremna.