Jennifer Aniston za Elle
0

Još uvijek želim biti "Bondova djevojka"

Sarajevo-x.com
Zvijezda serije "Prijatelji" Jennifer Aniston zaista ne smatra da godine mogu predstavljati bilo kakav problem. U prilog tome ide činjenica da izlazi sa devet godina mlađim muškarcem, a nije odustala ni od uloge Bondove djevojke.

Ova uloga inače je rezervisana za mlade glumice u usponu karijere, obično upola mlađe od Anistonove koja je 40. rođendan proslavila u februaru.

Za magazin Elle Jennifer je izjavila: "Nuđene su mi smiješne, čudne, divne uloge. Ipak, voljela bih raditi akcijski film. James Bond. Glamur. Daniel Craig. Tu je mnogo zabave."

Na pitanje kako se osjeća u četrdesetim, Aniston je odgovorila da joj je ugodno, te da je, uprkos godinama, "bolje nego ikada".

"Mirna sam. Nikad se prije nisam osjećala ovako dobro. Mislim da se to vidi", izjavila je glumica koja iza sebe ima brak sa Bradom Pittom, a trenutno je u vezi sa 31-godišnji pjevačem Johnom Mayerom.

"Realistična sam. Znam da ako jedem samo hamburgere, neću dobiti uloge kakve bih inače dobila", kaže Aniston koja nije željela mnogo govoriti o razvodu braka.

"Ne postoje strane. Nema dobrih i loših likova. Nema vilenjaka i heroja u toj priči", prokomentarisala je.

Njen posljednji film "Marley & Me" adaptacija je istoimene knjige Johna Gorgana, a u njemu glumi sa Owenom Wilsonom. Film će u utorak navečer imati svoju londonsku premijeru.

"Ono što je sjajno u vezi ovog filma je što je to istinita priča. Nije lijepa. Govori o braku kakav on zaista jeste", ispričala je Jennifer, a cijeli intervju sa ovom glumicom možete pročitati u aprilskom izdanju magazina Elle koji će se u prodaji naći od 4. marta.