Holivudski glumac
14

Johnny Depp će glumiti dilera u nastavku filma "Južni vetar"

N. O.
Johnny Depp (Foto: EPA-EFE)
Johnny Depp (Foto: EPA-EFE)
Nakon brojnih špekulacija o angažmanu Johnnyja Deppa u predstojećem nastavku filma "Južni vetar", srbijanski Informer potvrdio je navode objavivši da će holivudski glumac tumačiti ulogu narko dilera.

Kako prenosi Informer pregovori oko Deppovog angažmana počeli su još u oktobru, kad je posjetio Beograd. Glumac je u glavnom gradu Srbije promovisao animirani serijal "Puffins impossible", a tom prilikom sastao se s Aleksandrom Vučićem, kao i Milošem Bikovićem.

Iako njegov angažman još uvijek nije zvanično potvrđen, o njegovom učešću na projektu se nagađalo od pomenutog sastanka.

Miloš Biković koji u "Južnom vetru" tumači glavnu ulogu nije krio da bi volio dijeliti kadar s holivudskim glumcem.

"Depp je sjajan tip, maštovit i ima divne uloge. Volio bih da ga vidim u nastavku 'Južnog vetra', može da bira ulogu! Svaku osim Petra Maraša. Baš bih volio da igram s njim. Kasting je otvoren, pa ako ga Depp prođe, bit će primljen", rekao je svojevremeno srbijanski glumac.

Depp nije jedini slavni glumac koji se pridružio franšizi, Michael Maddsen i William Baldwin pojavit će se u drugoj sezoni serije. Oni će tumačiti likove američkih agenata koji će pomrsiti konce glavnim junacima.

Početkom godine objavljeno je kako se Depp vraća snimanju filmova nakon što mu je filmska industrija zatvorila vrata zbog optužbi za zlostavljanje bivše supruge Amber Heard.