Želi se vratiti stvarnom životu
2

Jeremyju Renneru dosadilo snimati filmove, napravio pauzu

Klix.ba
Jeremy Renner (Foto: Arhiv/AFP)
Jeremy Renner (Foto: Arhiv/AFP)
Glumac Jeremy Renner je naredio svom agentu da otkaže sve projekte nakon što mu je dosadilo konstantno snimanje filmova.

Renner je radio sve vrijeme otkako je postao poznat glumeći u drami "The Hurt Locker". Od 2008. godine, Renner je glumio u osam filmova. Neke filmove je snimao i istovremeno.

Glumac sada želi da se odmori od posla kako bi mogao normalno živjeti svoj život i odvojiti više vremena za porodicu i prijatelje.

"Namjerno sam odustao od svega i rekao svom agentu da mi treba odmor. Pogledat ću neke filmove, malo ću čitati, popraviti neka prijateljstva, vidjeti članove porodice koje nisam dugo posjetio i polako ću se vratiti u stvarni život. Imao sam sreće u životu. Posjetio sam dijelove planete o kojima ranije nikada nisam ni čuo. Imao sam osjećaj da mi je neko skinuo poveze sa očiju. Ipak, osjećam se usamljeno. Radim nevjerovatnu stvar i ne mogu biti sretniji zbog toga, ali nemam nikoga s kim to mogu podijeliti, osim sa režiserom ili nekim koga sam upravo sreo. Zbog toga se nakon dvije godine vraćam u Los Angeles. Upravo sam se našao sa svojim bratom. Mislim, odakle da počnem?", kazao je Renner za magazin Glamour.