Objavljen trailer
22

Jennifer Lawrence i Javier Bardem donose strašnu i mističnu priču u hororu "Mother"

Klix.ba
Oskarovka i najplaćenija glumica u Hollywoodu Jennifer Lawrence je prije nekoliko mjeseci zastrašila mnoge najavom postera za novi film "Mother" u kojem tumači glavnu ulogu. Sudeći prema prvom objavljenom traileru, ovaj mistični horor će donijeti uzbudljivu priču.

U traileru Larence u bijeloj haljini šeta kroz praznu kuću, dok se u pozadini čuje kako razgovara s nekim o strancu koji joj je pokucao na vrata. Zatim su na nekoliko sekundi prikazane uzbudljive i krvave scene nakon kojih trailer završava riječima: "Bože, pomozi".

Film "Mother" režirao je Darren Aronofsky koji je poznat po filmovima "Black Swan" i "Requiem for a Dream". Pored Lawrence, u filmu glume i španski glumac Javier Bardem te Kristen Wiig, Ed Harris i Michelle Pfeiffer.

Ovaj mistični horor će donijeti priču o bračnom paru u čiju kuću dolaze nepozvani gosti koji će poremetiti njihov odnos i mir. Film u kina širom svijeta stiže u oktobru ove godine.

Podsjećamo, Aronofsky je u maju objavio plakat za film, na kojem je prikazana ilustracija krvave Jennifer koja u rukama drži iščupano srce. Ilustracija tajvanskog umjetnika Jamesa Jeana izazvala je burne reakcije u javnosti.