U novom filmu
0

Jennifer Aniston potpuno gola vodi ljubav s ženama i puši džoint

Sarajevo-x.com
Jennifer Aniston u magazinu GQ
Jennifer Aniston u magazinu GQ
Film "Wanderlust" donijet će nam mnoštvo zanimljivih scena, a jedna od najupečatljivijih svakako će biti ona u kojoj se Jennifer Aniston (41) pojavljuje "kao od majke rođena".

Tako će zvijezda TV-serije "Prijatelji" svoj imidž djevojke iz susjedstva zamijeniti imidžom seksi modela.

Film režisera Judda Apatowa, u kojem glumi zajedno sa Paulom Ruddom, priča je o sretnom bračnom paru koji odluči da neko vrijeme provede sa hipijima.

Kako javlja HollywoodLife.com, tu će se Aniston pojaviti u toplesu, voditi ljubav s dvjema ženama i pušiti džoint.

Još u junu glasnogovornik glumice potvrdio je da će u njenom novom filmu biti "agresivne seksualnosti", ali se to odnosilo na "Horrible Bosses", film u kojem glumi ca Colinom Farrellom.

Amanda Sanders, njujorška konsultantica za imidž slavnih osoba, smatra kako je pokazivanje seksipila dobar potez Anistonove.

"Oduvijek je glumila u sapunicama, komedijama, a sad je vrijeme da uradi nešto dramatično", kaže Sanders. "Toliko dugo je radila na sebi, pa je vrijeme da nam to i pokaže. Neće škoditi."

Posljednji put kad je to učinila gledaoci su je mogli vidjeti obnaženu pozadi u filmu "The Break-Up" iz 2006. Potvrđeno je da je za potrebe tog filma snimila i scene bez odjeće, ali su one kasnije isječene i mogle su se samo pronaći na ponekim web-stranicama.

Filmovi "Wanderlust" i "Horrible Bosses" u kinima bi se trebali pojaviti dogodine.