Kultna serija
11

Jennifer Aniston ostavila otvorenu mogućnost za nastavak snimanja "Prijatelja"

Klix.ba
Prošlo je 15 godina otkako je prikazana posljednja epizoda kultne serije "Prijatelji", a fanovi su odavno spremni za njen novi početak. I dok su glumci godinama bombardirani pitanjima o ponovnom okupljanju, zvijezde serije tek treba da daju konkretan odgovor.

Voditeljica Ellen DeGeneres pitala je Jennifer Aniston o mogućnosti ponovnog okupljanja "Prijatelja" u posljednjoj emisiji The Ellen DeGeneres Show.

"Slušajte, rekla sam vam ovo. Uradila bih to. Djevojke bi to uradile, a i momci isto, sigurna sam. Slušajte, sve se može dogoditi", rekla je Aniston.

Podsjećamo da je Jennifer Aniston i ranije davala slične izjave, a onda se pravdala govoreći da je riječ samo o šali. No, ona je u emisiji kazala i to da bi i sama mogla biti ključni faktor u okupljanju ekipe, a DeGeneres je zatim ponudila pomoć i rekla je kako bi se rado okušala u ulozi komšinice.

Međutim, valja istaći kako Aniston nije uvijek bila optimistična vezano za snimanje novih epizoda "Prijatelja". Tokom gostovanja na The Late Late Showu u decembru Aniston je indirektno kazala da su Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer krivi što se ekipa još uvijek nije ekipa okupila.

"Slušajte, djevojke uvijek kažu da bi voljele da to ponovo urade, ali momci su malo manje uzbuđeni zbog toga iz nekog razloga. Ne znam", rekla je u to vrijeme.