Film/TV
0

Promo / Jelena Karleuša napravila show u Zvezdama Granda

Borba za četvrti krug Zvezda Granda bit će i ovaj put neizvjesna u svih 10 parova. Jelena Karleuša je sve šokirala željom da i sama nastupi kao kandidat na velikoj sceni i sebi ostvari davnu želju. U subotu 13. maja na OBN-u možete pogledati kako je prošao njen nastup.

Večer će početi tako što će Marija Šarifović jednom kandidatu sasuti u lice da joj je "dozlogrdio". Kao pojašnjenje je ponudila kako previše animira i skače, a premalo pozornosti posvećuje pjevanju.

Kaos će nastati kada Viki i Bosanac dva kandidata puste u baraž iako nisu dobili niti jedan glas. Zbog kritika jednoj od kandidatkinja ostali članovi žirija gađali su zgužvanim papirom Jelenu Karleušu, pa je ona odlučila da se okuša i sama na velikoj sceni. Naime, nakon priznanja kako joj je to davnašnja želja, istupila je na scenu. To je bilo dovoljno da show započne.

Svi su se smijali, Jelena je karikirala kandidate, imala zanimljivu komunikaciju sa Bosancem i na kraju otpjevala pjesmu Marije Šerifović. Izjavila je kako joj je san da bude "riba kao Karleuša, pjevačica kao Marija, zvijezda kao Viki i brkata kao Bosanac". Za nastup je dobila ovacije, a dobro raspoloženje začinila je i poljupcima sa Viki.

Na kraju je 11 kandidata pronašlo svoju formulu za put u četvrti krug natjecanja i šansu da osvoje jedan od dva automobila koji čekaju pobjednike sezone. Ove sezone jednog će pobjednika odabrati stručni žiri, dok će publika svog favorita odabrati sms porukama.

Bliže se i audicije za novu sezonu Zvezda Granda i Nekih novih klinaca. Kandidati se mogu pojaviti na audiciji u Zenici u hotelu Dubrovnik 19.05., dan kasnije u prostorijama TV OBN, a 21.05. u BKC-u Tuzla. Prijavljivanje je na dan audicije, a početak točno u podne.