OBN
0

Jelena Jugović pobjednica takmičenja za modele

Sarajevo-x.com
Jelena Jugović
Jelena Jugović
Jednoglasnom odlukom žirija 22-godišnja Jelena Jugović sa Pala proglašena je najboljim modelom prve sezone modnog showa na televiziji OBN. Pobjednica takmičenja "OBN Star Model by Dejana Rosuljaš" kao nagradu dobila je automobil Hyundai i20 i naslovnicu jednog bh. magazina.

U finalu su se, osim Jelene Jugović, našle i Jelena Blagojević, Majra Demirović i Jelena Urukalo. U dvosatnom showu prikazane su najbolje fotografije sa 23 editorijala koja su djevojke snimile u protekla dva i pol mjeseca, tokom sudjelovanja u showu.

Editorijale su snimali bh. majstori fotografije Dejan Vekić i Jasmin Fazlagić. Tokom showa djevojke su imale nekoliko izlazaka pred publiku u studiju u različitim izdanjima.

Finalnu emisiju vodilo je dosad uigrani trio kojeg su činili stilist Emerik Gudelj, voditeljica OBN Televizije Dejana Rosuljaš i izvršni producent Jan Štedul.

U studiju su kao gosti bile poznate osobe iz javnog života BiH, ali i regije, kao što su selektor nogometne reprezentacije BiH Miroslav Ćiro Blažević, pjevačice Selma Bajrami i Rebeka Dremelj, glumac Almir Čehajić Batko, mlade pjevačke snage Kenan Mačković i Nešad Selman i mnogi drugi.