Film/TV
37

Jednokratni uspjeh: Šta su glumci serije "Will and Grace" radili poslije nje

Klix.ba
Nova epizoda je ponovo okupila ekipu "Will and Grace", iako je prošlo 10 godina otkako je ova revolucionarna serija završila sa snimanjem.

Šta su zvijezde serije radile u međuvremenu i koliko im je popularnost stečena tokom snimanja i prikazivanja serije, prenosi Digital Spy.

Shelley Morrison (Rosario)

Foto: moviepilot.com
Foto: moviepilot.com

Shelley će uvijek biti poznata kao dugogodišnja služavka Karen Walker, a pojavila se i u novoj epizodi serijala. Od kraja snimanja "Will and Grace" nije uradila baš mnogo; glumila je u jednoj epizodi serije "My Name is Earl". Zapravo je kazala svom agentu da joj više ne dodijeljuje uloge služavki, jer je do uloge Rosario glumila služavku u 32 različita projekta.

Eric McCormack (Will)

Foto: moviepilot.com
Foto: moviepilot.com

Eric je nakon "Will and Grace" zaista nizao samo neuspjehe. Od naslovne uloge Willa, pojavio se u mini seriji "The Andromeda Strain", kratkoj drami "Trust Me", kao i kriminalističkoj seriji "Perception". Ponovo se spojio sa Debrom Messing u jednoj epizodi "The Mysteries of Laura", a jedino značajno što je postigao bila je produkcija predstave na Broadwayu.

Debra Messing (Grace)

Debra je uspjela dobiti glavnu ulogu u nekoliko televizijskih serija, ali nikada nije postigla slavu i popularnost kakvu je imala kao Grace. Neke od njih su "The Starter Wife", "Smash" i "The Mysteries of Laura".

Megan Mullaly (Karen Walker)

Foto: moviepilot.com
Foto: moviepilot.com

Nakon uloge Karen, bogate i razmažene alkoholičarke, Megan je bila domaćica talk-showa "The Megan Mullaly Show" 2006. godine. Ostvarila je mnoge kratkorajne uloge, ali i bila dijelom stalne glumačke postavke "Childrens Hospital" i "You, Me and the Apocalypse.

Sean Hayes (Jack)

Foto: zimbio.com
Foto: zimbio.com

Iako će zauvijek biti pamćen kao Jack, Sean nije ostvario značajnije glumačke uloge, dok je njegova produkcijska kuća Hazy Mills odogovrna za stvaranje popularnih "Grimm" i "Hot in Cleveland". Dobro se snalazi i na Broadwayu gdje je 2010. godine nominovan za nagradu Tony.