|

Promo
/
Jedna od najljepših turskih glumica u seriji Nazar na OBN-u

Jedna od najljepših turskih glumica u seriji Nazar na OBN-u
0
Sponzorirani članak
25.8.2017. u 12:49
0
komentara
0

dijeljenja
OBN
Jedna od najljepših turskih glumica u seriji Nazar na OBN-u
Özlem Conker jedna je od najljepših turskih glumica i redovito je na takvim listama u domovini, ali i na forumima. U seriji "Nazar" koju pratite u programu TV OBN, glumi seosku zavodnicu koja padne na šarm gradskog bogataša. Serija se emitira radnim danom u 20:55 sati.
Mnogi ističu kako Özlem Conker ima onu klasičnu ljepotu turskih djevojaka i kao takva je uspjela zadiviti i gledatelje izvan Turske. Spada u one glumice koje su slučajno završile u seriji, a njena priča je potpuno bajkovita. Glumila je u mnoštvu reklama dok je nije vidjela redateljica Tomris Giritlioglu i angažirala je za seriju koja se emitirala na TRT-u.

Odonda je prošlo 15 godina, a Ozlem je imala niz glavnih uloga i vrlo dobar ugled u domovini. I pored toga tvrdi da je posao glumice težak i da se morate dosta toga odreći. U jednom intervjuu je izjavila da glumci ne uspijevaju živjeti zbog toga što mnogo vremena provode na setu i objasnila je kako većina sretnih veza puca upravo zbog toga. Serija "Nazar" došla je na sredini karijere lijepe glumice, a posebno joj je pomoglo što je uz nju u seriji glumio Emrah koji ima mnogo iskustva pred kamerama, i kao pjevač i kao glumac. Nakon toga glavne je uloge odigrala u serijama Canan, Aşk ve Ceza i Karagül.

Ljubavna priča lijepe Nazar svidjela se i gledateljima u BiH pa istoimena serija zasluženo nosi tutulu druge najgledanije sapunice, odmah iza Elif. Pogledajte i večeras nove epizode samo u programu TV OBN.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.