Fotografije sa seta
52

Je li Carrie pronašla zamjenu za Facu? U nastavku "Seksa i grada" ljubi novog muškarca

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Nastavak "Seksa i grada", odnosno serija "And Just Like That...", donosi nove ljubavne zaplete protagonistice sudeći prema posljednjim fotografijama sa seta koje prikazuju voljenu Carrie kako ljubi muškarca, a to nije bio Faca, njen muž i dugogodišnja ljubav.

Novi misteriozni muškarac koji je ljubio Sarah Jessicu Parker na setu novih epizoda serije je glumac Jon Tenney, ali njegov lik još uvijek nije poznat javnosti.

Na osnovu fotografija čini se da se dva lika vraćaju sa neke vrste večere, a tokom šetnje glumica nosi dugu, cvjetnu haljinu uparenu sa rozim satenskim blejzerom, sjajnu torbu i roze štikle na platformu.

Tenneyu ovo nije prvi put da radi sa Parker - njih dvoje su glumili u drami "Equal Justice" iz 1990. godine, igrajući Jo Ann Harris i Petera Bauera.

Njihov poljubac na setu "And Just Like That..." potakao je špekulacije fanova koji već imaju brojne teorije o tome šta se zapravo desilo između Face i Carrie.

Bilo je tvrdnji da će se Faca rastati od Carrie, kao i glasina da bi mogao biti ubijen u seriji uzevši u obzir da su snimane scene sahrane. Međutim, autori serije još uvijek sve drže u tajnosti.

Chris Noth koji tumači ulogu Face ranije je priznao da je "oklijevao" da ponovi svoju ulogu u nastavku serije te kako je osjećao "da je liku dao sve od sebe", ali da se odlučio vratiti na nagovor producenata.

"'Bilo je tu malo kreativnog pregovaranja jer nisam stvarno osjećao da imam išta ponuditi u toj ulozi", kazao je.