Film/TV
0

James Caviezel želi igrati Supermana

NINA
James Caviezel, zvijezda Gibsonovog filma «Pasija», ozbiljno je zainteresiran da se nađe u ulozi Supermana, iako reditelj želi angažirati nepoznatog glumca.

Caviezel priznaje da trenutno vodi razgovore za dobivanje glavne ulogu u filmu "Povratak Supermana", ali smatra da su svi izgledi da neće uspjeti da tu ulogu dobije, s obzirom na svoju veliku popularnost.

"Uloga me izuzetno privlači, iako još uvijek nisam vidio scenarij. Volim glumiti slavne ličnosti, a ulogu Supermana smatram velikom odgovornošću", izjavio je Caviezel , a prenosi američka web stranica iesb.com.

"Još nisam izravno razgovarao s redtteljem Brianom Singerom. Svi razgovori koje sam vodio o tome vođeni su preko posrednika", dodao je on.

"Caviezel je odličan glumac. Ali odlučio sam angažirati nekog nepoznatog", nedavno je rekao Singer. Caviezel je, s druge strane, svjestan da, ukoliko uspije uvjeriti Singera da promijeni mišljenje, nikada neće moći nadmašiti originalnog Supermana, nedavno preminulog Cristophera Reevea.

"Cristopher Reeve je, prema mom mišljenju, najbolji Superman. Filmovi u kojima je glumio Supermana, razlikuju se od većine ostalih filmova po majstorskoj kombinaciji komedije i drame", dodao je Caviezel .