|

VIDEO
/
"Ja biram goste" sve popularniji TV projekat, večeras u 21 na TV1

"Ja biram goste" sve popularniji TV projekat, večeras u 21 na TV1
0
S
Sarajevo-x.com
15.3.2012. u 17:19
0
komentara
0

dijeljenja
TV1
Dijaloška emisija "Ja biram goste" večeras biće realizovana na temu: Komšijski odnosi u trouglu: Sarajevo-Beograd-Zagreb.


U ulozi gosta urednika i voditelja emisije imat ćemo priliku gledati Sinana Alića, dugogodišnjeg novinara, osnivača fondacije ''Istina Pravda Pomirenje''. O navedenoj temi dijalog će voditi sa Sonjom Biserko, Žarkom Papićem, Miletom Lasićem i Mirzom Kušljugićem.

Inače, ovaj originalni televizijski koncept, koji je do sada gledateljima ponudio sjajna izdanja sa poznatim ličnostima naše zemlje, je u trećem mjesecu emitiranja na TV1.
Abdulah Sidran, Milan Pavlović, Vlastimir Mijović, Emina Ganić, Fahira Fejzić-Čengić, Srđan Vuletić, Amra Zulfikarpašić, samo su neka od imena kojima je povjerena uloga urednika i voditelja na jedan dan, u jednoj TV emisiji.

S TV1 ističu kako su zadovoljni reakcijama publike, koju prema istraživanjima MIB-a, čini populacija preko 18 godina starosti, u proporcionalnoj zastupljenosti žena i muškaraca.

Emisija također bilježi sve veću popularnost i gledanosti, te je tako posljednja emitovana emisija u odnosu na prvu postigla ogroman porast.

Zanimljivi podaci koje predočava MIB-ovo istraživanje je da gledatelji ove dijaloške emisije imaju visoko ili više obrazovanje, žive u urbanim sredinama i imaju viša ili visoka primanja u domaćinstvu.

Do kraja marta u ulozi urednika voditelja gledatelji TV1 imat će priliku vidjeti: Svetlanu Cenić i Suzanu Mijatović.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.