{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Izvrnuto obrnuto 3D" i "Love & Mercy" u Cinema Cityju od 18. juna

Klix.ba
17.6.2015. u 15:34
0
2
"Izvrnuto obrnuto 3D" i "Love & Mercy" u Cinema Cityju od 18. juna
0
Od 18. do 24. juna Cinema City prikazuje dva nova filma "Izvrnuto obrnuto 3D" i "Love & Mercy".
"Izvrnuto obrnuto 3D" (Inside Out) je animirani crtić reditelja Petea Doctera i Ronalda Del Carmena.

Iz Pixarovog studija dolazi fantastična priča o emocijama poznatog oskarovca Pete Doctera. "Izvrnuto obrnuto" je animirani film koji nas vodi na najneobičnija mjesta unutar uma koja možete zamisliti. Svima je poznato da je odrastanje jedno teško putovanje pa tako i za Rajku, djevojčicu koja se s porodicom preselila u San Francisco gdje njen otac započinje novi posao.

Kao i svi mi, Rajka je vođena svojim emocijama, a to su Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gadljivost. Rajkine emocije žive u stožeru, kontrolnom centru njenog uma odakle je svakodnevno savjetuju. Iako Rajka i njene emocije pokušavaju održati stvari pozitivnima, balansiranje novog grada, škole i kuće nije baš jednostavno...

"Love & Mercy" je biografska muzička drama reditelja Billa Pohlada, a u glavnim ulogama su Elizabeth Banks, John Cusack i Paul Dano.

Love & Mercy je muzičko-biografska drama u čijem se centru zbivanja nalazi Brian Wilson, izuzetan muzičar čija je muzika definisala jednu cijelu generaciju. Prvi put otkrivamo haos, ludilo i nevjerovatnu priču koja stoji iza ovog muzičkog genija.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: