Novi reality show
0

"Izgubljeni" od 12. oktobra na NTV Hayat

Sarajevo-x.com
Novi projekat televizije Hayat pod nazivom "Izgubljeni" počinje 12. oktobra i trajat će tri mjeseca. Ovo je reality show za one koji su željni izazova i koji žele doživjeti uzbudljivu avanturu u potpuno nepoznatom okruženju s ljudima koji se međusobno i ne poznaju.

Znanje, brzina, snalažljivost, komunikativnost, duhovitost su, među ostalim, vještine i karakterne osobine koje su potrebne da se dođe do finala.

Program prati grupu 12 poznatih ljudi, koji žive izolovano u potpuno nepoznatom okruženju, divlje prirode, ali pod budnim okom televizijskih kamera, mikrofona i milionskog gledateljstva čitavih 90 dana.

Kamere snimaju bez prestanka, 24 sata cijele sedmice. Ko će stići do uzbudljivog finala, osvojiti vrlo vrijedne nagrade, te naklonost ili prezir milionske publike? O tome odlučuju gledaoci.

Iako, se ovih dana mnogo nagađanja o učesnicima showa, do danas je izvjesno da će u njemu učestovati sarajevski kantautor Dado Čaušević. Osim Dade, u showu ćemo navodno gledati i jednu od doajena bh. sevdalinke Hanku Paldum, iako organizatori još uvijek drže u tajnosti njeno ime.

Na nepoznatoj lokaciji naći će se još mnoga poznata imena iz javnog života.