Film/TV
0

"Ivica i Marica: Lovci na vještice" u Family Centru Ekran

Klix.ba
Program Family Centra Ekran od 7. februara predvodi horor akcija kakvu niste očekivali "Ivica i Marica: Lovci na vještice" (Hansel & Gretel: Witch Hunters).

Nakon što su kao djeca osetili okus krvi, Ivica i Marica su postali okorjeli osvetnici željni odmazde. Sada će, mimo njihovog znanja, postati lovina i morat će se suočiti sa zlom većim i od samih vještica... svojom prošlošću.

Priča se nastavlja 15 godina nakon što su brat i sestra, Ivica i Marica, uspjeli pobjeći od vještice koja jede decu, što im je zauvijek promijenilo život. Odrasli su u žestoke, vične lovce na vještice, željne osvete. Ali kako se približava zloglasna noć Plavog Mjeseca, a drveni gradić se suočava s noćnom morom, jer mora da spasi nevinu djecu, Ivica i Marica će se susresti sa zlom mnogo većim od bilo koje vještice koju su ikad lovili – zlom koje možda čuva tajnu o njihovoj strašnoj prošlosti.

Termini projekcija svaki dan od 19:00 i 20:45 sati.

Od 7. februara sve generacije će doživjeti novo kreativno 3D iskustvo koje nam dolazi od genijalnog Tim Burtona. Riječ je o dirljivoj priči "Moje najdraže čudovište 3D", ( Frankenweenie 3D) o dječaku i njegovom psu. Kad iznenada izgubi svog voljenog psa Sparkyja, mladi Victor uz pomoć nauke uspijeva oživjeti svog najboljeg prijatelja - uz samo neke male prepravke. Pokušat će da sakrije svoju ručno napravljenu kreaciju, ali kad Sparky pobjegne, Victorovi školski prijatelji, nastavnici i cjeli grad shvatit će da novi "život na povocu" može biti monstruozan.

Termini projekcija svaki dan od 15:00 i 17:00 sati.

Od četvrtka 07. feburuara svi posjetioci Family Centra Ekran dobit će priliku da učestvuju u Coca-Cola nagradnoj igri "Zagrebi i osvoji", koja traje do isteka zaliha. Naručite Coca-Cola proizvod od 0,25l ili 0,5l u ugostiteljskim sadržajima ili koncesijama Family Centra Ekran, zagrebite i osvojite jednu od 700 nagrada.

Počinje i pretprodaja Ljubavnih kombo paketa na blagajnama Family Centra Ekran, koji se sastoji od dvije ulaznice ("Ovako je sa 40" i "Ana Karenjina") , velikih kokica i 2 Coca-Cole, a košta 10 KM.

Da to ne bude sve pobrinuli su se Ekran i agencija Sol Azur, koji će najsretnije nagraditi vikendom za dvoje u hotelu Radon Plaza Sarajevo i brojnim drugim nagradama na after partyju koji će se desiti u Movie Clubu Ekran 14. februara.