Film/TV
0

Ivica Dačić gost Teleringa na OBN TV

U nedelju 17. aprila 2016. godine od 12:20 sati na programu OBN TV je novo izdanje Teleringa u kojem gostuje Ivica Dačić, predsjednik Socijalističke partije Srbije.

Gost ovonedjeljnog Teleringa je čovek koji je već 26 godina politički funkcioner, a sada je na poziciji šefa diplomatije Srbije.

Zašto je Dačiću Vučićeva politika bliža od Nikolićeve? Kada se pogledaju posljednja tri parlamentarna izborna ciklusa, postoji jedno nepisano pravilo, a to je da je Socijalistička partija Srbije uvijek nakon izbora na vlasti. Da li se nadaju da će i nakon ovih izbora biti tako, da li su lojalan partner naprednjacima i zbog čega Aleksandar Vučić sumnja u njihovu lojalnost? O ovim pitanjima će Mato Đaković razgovarati sa Ivicom Dačićem, predsednikom SPS-a.

U Teleringu Dačić ekskluzivno otkriva do sada još neispričane detalje o Borisu Tadiću i Draganu Šutanovcu koji su tajno u Srbiju dovodili Saifa el Islama Gadafija, sina Muamera el Gadafija, i organizovali mu lov u najpoznatijem srpskom lovištu "Karađorđevo". Da li je neko iz BiH bio u lovu sa mladim Gadafijem možete saznati samo u programu OBN TV ove nedjelje od 12:20 sati.