Možete li ga prepoznati?
20

Irski glumac u potpunosti promijenio izgled zbog uloge, glumi u seriji "The Penguin"

I. S.
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Irski glumac Colin Farrell u potpunosti je promijenio izgled zbog snimanja serije "The Penguin", koja je nastavak filma "The Batman".

Kao što je moguće zaključiti, ovaj 46-godišnji glumac igra kriminalca Pingvina. Fotografisan je na snimanju u New Yorku s kolegicom Cristin Milioti, koja glumi Sofiju Malcone, kćerku narko bossa Carminea Falconea.

"Ovo je jedan od onih trenutaka. Zapitate se: 'Kakav život želim?'. Svijet nije napravljen za likove poput nas. Zato moramo uzeti sve što smatramo da je naše", rekao je Colin u traileru.

Foto: MEGA
Foto: MEGA

Seriju režira Matt Reeves, a snimanje će trajati do sredine ove godine. Imat će osam epizoda i bit će objavljena na servisu Max (prethodno HBO Max). Još uvijek nije poznat tačan datum početka emitovanja.

Trenutno nije poznato ni mnogo detalja o ostatku glumačke ekipe. Magazin Deadline je prošlog mjeseca objavio da je Clancy Brown dobio ulogu Salvatorea Maronija. Colin je ranije u intervjuu za Variety kazao da nije imao pojma da će ga režiser pitati da snimaju seriju o Pingvinu.