{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


'Identity' najgledaniji film ovog vikenda

28.4.2003. u 19:14
0
0
'Identity' najgledaniji film ovog vikenda
0
'Identity' najgledaniji film ovog vikenda
Scena iz filma
Triler Identity, sa Johnom Cusackom i Amandom Peet u glavnim ulogama je prekinuo vladavinu Nicholsonove komedije Anger Managment na listi najgledanijih filmova.
Identity je zaradio otprilike $17 miliona u prva 3 dana svog prikazivanja - $1 milion više od komedije Jacka Nicholsona i Adama Sandlera. Prodaja karata je pala na najniži nivo zadnjih 5 mjeseci, dok se očekuje naglo povišenje gledanosti nakon izlazaka blockbustera kao što su X2: X-Men United i Matrix Reloaded.
Prema procjenama, 12 najgledanijih filmova ukupno su zaradili $78,6 miliona - 11% manje od prošle sedmice. Među 10 najgledanijih filmova su bila 3 nova izdanja, a najpopularniji je pored Identitya bio Confidence, krimi-triler sa Edwardom Burnsom i Dustinom Hoffmanom, koji je debitirao na petom mjestu.
It Runs in the Family, prva filmska kolaboracija između Michaela Douglasa i njegovog oca, Kirka, je došao na razočaravajuće deveto mjesto. U komediji također glume majka Michaela Douglasa i njegov sin.
Iza njega je završio The Real Cancun, reality film o grupi alkoholiziranih promiskuitetnih tinejdžera koji se zabavljaju u meksičkoj turističkoj atrakciji.

Korn završava novi album

28.04.2003. u 23:59

Panjabi MC 1. maja u Zagrebu

27.04.2003. u 23:39
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: