Vrhunski trailer
59

Ide vam na živce kraljevska obitelj? Ovaj trailer bi vas mogao zaintrigirati

D. J.
Screenshot: Netflix
Screenshot: Netflix
Objavljen je dugoočekivani trailer za petu sezonu Netflixove serije "Kruna".

Radnja je smještena u turbulentne 90-e godine i prati početak kraja braka princa Charlesa i princeze Diane, no neće prikazati njezinu smrt.

Nastavak teksta sadrži spoilere.

Što se tiče privatnog života kraljevske obitelji, peta sezona bavit će se napetom vezom princa Charlesa i princeze Diane, kao i pritiskom koji je Charles vršio na kraljicu ne bi li mu dopustila da se razvede od Diane.

Dok kruže glasine o statusu Charlesove i Dianine veze, mediji joj pridaju sve više pažnje, pa Diana odlučuje prekinuti protokol i objaviti knjigu koja potkopava javnu potporu Charlesu i razotkriva probleme u kući Windsor.

U novoj sezoni pojavit će se i Mohamed al-Fayed i njegov sina Dodi Fayed, koji žele dobiti "mjesto za kraljevskim stolom", stoji u službenom Netflixovom opisu. No peta sezona Krune neće prikazati Dijaninu tragičnu smrt 1997. godine, nego će taj događaj na red doći tek u šestoj sezoni, koja se trenutno snima.

Ljudi širom svijeta ne prestaju obožavati, voljeti, sažaljevati Lady Di, ali ova serija je uzburkala duhove mnogih jer je "fikciju" prikazala previše stvarnom.