Film/TV
0

VIDEO / Horor "Susreti četvrte vrste" od četvrtka u Apolu

Sarajevo-x.com
Nakon što je u proteklih nekoliko sedmice punio dvorane multipleksa Cinema City sjajni psihološki horor "Susreti četvrte vrste", radi velikog interesa publike od 25. februara nastavlja se njegovo prikazivanje u kinu Apolo.

Izuzetno napeti i atmosferični horor nastao prema istinitim događajima djelo je mladog afroameričkog reditelja Olatundea Osunsanmia, a u naslovnim ulogama gledamo zvijezdu hit horor serijala "Resident Evil", prelijepu Milu Jovovich, te sjajne veterane Willa Pattona i Eliasa Coteasa.

Priča je smještena na Aljasku, gdje iz godine u godinu raste broj osoba otetih od vanzemaljaca. Uprkos konstantnim istragama FBI-a, istina o njihovom nestanku nikada nije otkrivena, a psihologinja dr. Abigail Tyler počela je snimati seanse sa traumatizovanim pacijentima i sasvim slučajno otkrivati neke od najuznemirujućih dokaza vanzemaljskih otmica.

Film koji je na kino blagajnama susjedne Hrvatske u proteklih par sedmica ostvario gotovo 20.000 gledatelja, prikazivat će se u kinu Apolo u terminu od 20:00 sati do 3. marta.