OBN
0

Promo / Hit serijom "Volim samo tebe" započelo je ljeto na OBN-u

Serija "Volim samo tebe" tek se drugi tjedan emitira u programu TV OBN i već je postala omiljena gledateljima u cijeloj BiH. Večernji termin nakon Elif u 20:50h odličan je za ljubavnu romansu na indijski način.

Iako će se mnoge TV kuće opredijeliti za repize i ovog ljeta, TV OBN svojim gledateljima poklanja premijere. Lijepa Radhika Madan i zgodni Shakti Arora u indijskoj seriji "Volim samo tebe" tako će ispunajvati domove gledatelja cijelo ljeto.

Prvi pokazatelji govore kako publika obožava sapunice iz najmnogoljudnije zemlje svijeta, a tako je i širom planete. Mladi glumci Radhika Madan i Shakti Arora tako su proljeće ove godine proveli u Indoneziji gdje su oduševljeni kemijom između njih. Serija je doživjela veliku popularnost u najvećoj muslimanskoj zemlji, a glavni junaci "Volim samo tebe" čak će snimati i na domaćem jeziku. Veliki Bollywoodski hit tako će doživjeti na neki način i svoj nastavak, što je svojevrsna posveta seriji. A kako i ne bi kada je riječ o svevremenskoj ljubavnoj sagi. Ranveer je zaljubljen u Ishaani, ali ona osjeća samo snažnu prijetljsku vezu. Na drugoj strani njena je sestra Disha koja je zaljubljena u Ranveera i želi ga zavesti. Kada ju on odbije, ona ga uz savjet svoje bake optuži za silovanje. Mladić odlazi u zatvor. To je samo dio srceparajuće priče u kojoj će uživati svi ljubitelji dobre drame, zgodnih TV likova i šarenog indijskog stila življenja. Zanimljivo će biti vidjeti Radhiku u njenoj prvoj TV ulozi i zgodnog Shaktija kojemu je pojavljivanje u ovom projektu donijelu veliku slavu u Indiji i širom planete.

Kako izgleda kada se pređe tanka linija između ljubavi i prijateljstva možete pogledati već večeras od 20:50 sati, kada se javljaju i prve naznake ljubavi bogate Ishaani i siromašnog Ranveera.

OBN