OBN TV
0

Promo / Hemija na setu serije "Volim samo tebe" ugrozila glumcima veze

Nema sumnje kako glavni glumci iz serije "Volim samo tebe" Radhika Madan i Shakti Arora na setu pokazuju veliku kemiju i topao odnos između njih, što možemo vidjeti radnim danom u 21:45h na OBN-u. Mnogi su zbog toga posumnjali kako se i privatno odlično slažu i da između njih počinje veza.

Iako ni jedno ni drugo to nisu demantirali, uskoro su u javnost isplivale njihove privatne fotografije i ljudi s kojima dijele emocije. Radhika Madan godinama je zaljubljena u Ishana Aryu s kojim je u stabilnoj vezi. Njihove fotografije preplavile su društvene mreže pred sami kraj emitiranja serije u Indiji. Iako je lijepa glumica izjavljivala kako ne trpi ljubomoru i tradicionalne muškarce, čini se kako je našla tolerantnog dečka. Ishan je indijski kinematograf s kojim će, čini se, Madhika uskoro imati zajednički projekt. Mnogi misle kako će im to ugroziti vezu.

Shakti Arora je također u vezi, ali ne tako stabilnoj. Neha Saxena novopečena je glumica koja je ranije radila kao stjuardesa. Par se upoznao na jednom prijemu i odmah se rodilo prijateljstvo, koje je kasnije preraslo u ljubav kada su sudjelovali u zajedničkom TV projektu. Raskinuli su tijekom snimanja serije Volim samo tebe, jer Shakti nije ima vremena koje bi posvetio lijepoj Nehi. Međutim, pomirili su se ubrzo i ljubomorna partnerica je dolazila na set kako bi se uvjerila kako je sve OK. Dok jedni misle kako su neodoljiv par, Shaktijeve obožavateljice nisu sklone Nehi, jer misle da njihov ljubimac mora biti slobodan.

Kolika je kemija bila na setu serije "Volim samo tebe“, koja je dovela do raskida, možete pogledati svaki radni dan u 21:45h na OBN-u.