|

HBO potvrdio kako neće biti nikakvog nastavka "Game of Thrones"

HBO potvrdio kako neće biti nikakvog nastavka "Game of Thrones"
61
Klix.ba
22.5.2019. u 11:55
65
komentara
61

dijeljenja
HBO potvrdio kako neće biti nikakvog nastavka "Game of Thrones" Foto: HBO
Ukoliko ste se nadali da nakon završnice "Game of Thrones", kojom većina fanova nije zadovoljna, slijedi neki nastavak serije, iz HBO potvrdili su kako nema nikakvog nastavka.
Predsjednik HBO-ovog programa Casey Bloys izjavio je u intervjuu za The Hollywood Reporter kako apsolutno neće biti nastavka priče o igri prijestolja.

Megapopularna televizijska serija, bazirana na knjigama Georgea R.R. Martina koje su ekranizirali reditelji David Benioff i D. B. Weiss završila je prošle sedmice, ostavljajući brojne fanove nezadovoljne. Mnogima koji žele više i nadaju se bilo kakvom nastavku priče, Bloys svojim izjavama ruši sve snove.

"Benioff i Weiss davno su donijeli tu odluku i sve rade upravo onako kako su planirali", rekao je Bloys.

Na pitanje postoji li bilo kakva mogućnost da barem lik Arye Stark i njene putešestvije zapadno od Westerosa dobiju svoj nastavak, Bloys je bio jasan: "Ne, ne, ne. Ne želim likove iz ovog svijeta koji su predivno kreirali staviti u neki drugi svijet koji će neko drugi kreirati. Želim da ovo buder umjetnički komad koji imaju".

Međutim, samo zato što je isključena priča o nastavku, to ne mora značiti da fanovima neće biti dostupno još "Game of Thrones" sadržaja. Bloys kaže kako postoje tri projekta o prekvelima. Da li to znači kako će fanovi dobiti još tri pogleda u Martinov svijet?

"Ko zna?! Ja o tome ne odlučujem, niti to isključujem", istakao je Bloys.
Prijavi grešku


Komentari (65)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...