Film/TV
0

Halle Berry ozlijeđena na snimanju

Klix.ba
Halle Berry u kostimu Catwoman
Halle Berry u kostimu Catwoman
Berry očito nema sreće na snimanjima filmova, jer joj ovo nije prvi put da se ozlijedi, pogotovo uzme li se u obzir da se ne radi o bezazlenim povredama.

Pretprošle godine Halle je na snimanju James Bond nastavka "Die Another Day" ozlijedila oko, a prošle godine je u maju slomila ruku na snimanju trilera "Gothika."

Sada je radeći na svom novom filmu završila u bolnici nakon što ju je u glavu udario metalni predmet iz produkcijske opreme.

Incident se dogodio prošle subote u Vancouveru, gdje Halle snima akcijsku fantaziju "Catwoman".

Glumicu je po glavi udarila drška mikrofona ili dio rasvjetne konstrukcije, a nije sigurno jer se u medijima podjednako govori o oba predmeta.

Iako se radilo o lakšoj ozljedi, studio Warner Bros je Halle uputio u lokalnu bolnicu na pregled. Kad se utvrdio da nije doživjela potres mozga niti bilo kakve druge posljedice, ona je u ranim jutarnjim satima u nedjelju puštena na kućnu njegu pa je jučer već nastavila sa snimanjem.

Film "Catwoman" sadrži pustolovine legendarnog lika iz stripa Žene mačke, čiju ulogu je u svoje vrijeme imala Michelle Pfeiffer u filmu "Batman Returns".

Uz atraktivnu Halle u tijesnom crnom kožnom kostimu, u novom će se filmu pojaviti i Sharon Stone u ulozi glavne negativke.