{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Grand", ipak, ostaje na Pinku

S
4.8.2010. u 21:30
0
7
"Grand", ipak, ostaje na Pinku
0
"Grand", ipak, ostaje na Pinku
"Grand produkcija" i Radio televizija Pink postigle su sporazum, tako da najavljeni prelazak ove muzičke produkcije na Televiziju Foks neće biti realizovan.
Kako je RTV Pink saopštila večeras u svom "Nacionalnom dnevniku", poslije analize dosadašanje saradnje i burne reakcije javnosti uslijedio je novi sastanak na kome je odlučeno da se nastavi saradnja pod uslovima koje je Pink nudio na početku pregovora.

Grand je uslove prihvatio kao dugoročniju i bolju opciju, a ne kratkoročnu koju je nudio Foks, a uz spremnost da na zahtjev Pinka podigne kvalitet i kulturni nivo svih svojih emisija.

"Grand je prepoznao Pink kao izuzetno stabilnog parnera koji svoje poslovanje bazira na dugoročnim sagledavanjima i višegodišnjim planovima, kao uporište za visoke rezultate na svim nivoima biznisa u okviru snage sistema u odnosu na kratkoročnije ponude konkurenata koje proizilaze iz želje i planova za bržim pozicioniranjem koje svakako nosi rizik.

Sve ovo rezultiralo je obnovom saradnje, tačnije pomirenjem i pronalaženjem zajedničkog jezika Pinka i Granda", navodi se u saopštenju predsjednika "Pink medija grupe" Željka Mitrovića.

Televizija Pink juče je saopštila da je prekinula saradnju sa Grand produkcijom koja promoviše folk, pop folk i turbo folk izvođače i navela da "nijedan format" te muzičke kompanije "neće naći mjesto u Pinkovoj programskoj šemi".

Izdavačku kuću "Grand produkcija", bivši "ZAM", osnovao je Saša Popović /saradnik Lepe Brene/ i ona je na TV Pinku emitovala programe "Grand šou", "Grand parada", "Grand hitovi" i "Zvezde Granda".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: