{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Godzilla, Politika i drugi zločini i Tvrd orah u Ekranu

13.5.2014. u 11:17
17
0
Godzilla, Politika i drugi zločini i Tvrd orah u Ekranu
17
Ove sedmice ne propustite u Family Centru Ekran Zenica pogledati SF akciju i blockbuster u kojem se najpoznatije čudovište vraća u do sada neviđenom spektaklu i do sada neviđenim specijalnim efektima najnovije generacije o najstrašnijem čudovištu filmskog svijeta predstavlja još veću, još opasniju i još nepredvidljiviju Godzillu!
"Godzilla (3D)" je impresivan naučno-fantastični spektakl u kojem je divovsko radioaktivno biće otporno na sva oružja ljudske vrste. Zastrašujuća i nemilosrdna Godzilla natjerat će stanovnike Zemlje da se udruže, no to možda neće biti dovoljno da je pobjede…

Termini projekcija svaki dan od 15:30, 18:00 i 20:30 sati.

Četvrtak nam donosi i premijerno prikazivanje filma najmlađeg bh. režisera Kenana Musića "Politika i drugi zločini" (Politics and other crimes). Film koji je realizovala najmlađa filmska ekipa u Evropi govori o sukobu američkog novinara i BH političara koji je dočaran kroz priču JMBG protesta.

Za početak, film “Politika i drugi zločini” našao se u zvaničnoj selekciji festivala u Danskoj. Na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu, film će se predstaviti u okviru Festivala BH Filma, a u toku su pregovori i za odlazak filma na festival u Dohu, Qatar. Glavne ulogu u filmu su ostvarili Adna Novo, Dragan Marinković Maca i Muhamed Bahonjić. U ostalim ulogama pojavljuju se Muhamed Dupovac, Mia Šego, Sabina Kulenović, Armin Fazlić i drugi.

Svečana premijera četvrtak: 12:00 sati
Termini projekcija svaki dan od: 20:00 sati

Termini projekcija svaki dan od: 14:00 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 12:00 sati

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: