Po ugovoru
14

Glumcima iz serije "Andrija i Anđelka" strogo je zabranjena jedna stvar do 2025. godine

I. S.
Screenshot: YouTube/andrijaiandjelka4767
Screenshot: YouTube/andrijaiandjelka4767
Serija "Andrija i Anđelka" popularna je na našim prostorima iako se prije nekoliko godina prestala snimati, a glumcima je do 2025. strogo zabranjena jedna stvar.
Naime, Anđelka Prpić i Andrija Milošević zbog ugovora koji su potpisali ne smiju ni u jednom drugom projektu, bilo da je u pitanju serija ili film, igrati bračni ili ljubavni par, otkrila je scenaristkinja Tatjana Ilić.

Serija je nastala prema originalnom tekstu kanadskog scenariste Guya A. Lepagea "Un gars, une fille", scenariju koji se fokusira na temu muško-ženskih odnosa, a koji je svoje adaptacije imao u zemljama širom svijeta.

"Bilo je mnogo sjajnih humorističkih serija na ovim prostorima, mnoge su ostale kultne i do danas. Jedna od njih koja je još uvijek aktuelna je svakako i "Lud, zbunjen, normalan". "Andrija i Anđelka" grade svoje mjesto kod publike, zasad nam dobro ide, a po čemu će nas i da li će nas pamtiti, pokazat će vrijeme. Ono što je sigurno, drugačiji je format, specifičan je, poznat u svijetu i kao skeč-komedija, koji, mislim, do sad nije rađen na ovim prostorima. To je prvenstveno ono po čemu se ova serija razlikuje od ostalih. Nismo pretenciozni, vjerujemo da je humor dobar, te da nas ljudi zbog toga vole", rekla je Anđelka ranije u razgovoru za Klix.ba.