Neugodna situacija
17

Glumački parovi koji su morali nastaviti saradnju na snimanju iako su raskinuli

N. V.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Svaki put kada se zvijezde koje zajedno rade na nekom projektu upuste u ljubavnu vezu fanovi se zapitaju šta će se desiti ako raskinu. Veliki broj glumaca se zaljubio za vrijeme snimanja filma ili serije, a nakon što bi romansa završila i dalje su morali da rade zajedno.

Nakon raskida neki partneri su najnormalnije nastavili da rade na projektu, dok su neki završavali neslavno - odlaskom prije nego što je snimanje gotovo.

Insider piše o glumačkim parovima koji će vam pokazati da romansa na poslu možda i nije baš najbolja ideja.

Camila Mendes i Charles Melton su raskinuli u decembru 2019. godine nakon godinu dana veze i morali su da nastave sa snimanjem Netflixove tinejdžerske drame "Riverdale". Njih dvoje nisu jedini par koji se u intimnu vezu upustio za vrijeme snimanja ove serije, ali su prvi koji su tu vezu prekinuli. Smuvali su se za vrijeme snimanja treće sezone, razlog raskida nisu nikada objavili, a nije poznato ni kako je Melton podnio njene vrele scene sa KJ Apaom.

Lili Reinhart i Cole Sprouse su vjerovatno najpopularniji par "Riverdalea". Njihovi likovi iz serije su također u vezi, izgledalo je da ljubav cvijeta i ispred, ali i iza kamera dok nisu raskinuli ovog mjeseca. Pretpostavlja se da su njih dvoje bili u vezi od samog početka snimanja, iako je to sudeći prema društvenim mrežama bilo očigledno krili su se godinama. Kako će se drama nastaviti nakon što su ova dva para raskinula ćemo vidjeti nakon što krene snimanje sljedeće sezone.

Blake Lively i Penn Badgley su bili zajedno tri godine, a njihovi likovi u seriji "Gossip Girl" su se vjenčali dvije godine nakon što su raskinuli u pravom životu. Penn Badgley je prilikom jednog gostovanja rekao da su njegove romantične scene bile najbolje upravo sa njom jer su bili u vezi za to vrijeme, ali da su nakon rastanka imali i najgore poljupce pred kamerama ikad.

Rachel Bilson i Adam Brody su raskinuli također nekoliko mjeseci prije nego što su se njihovi likovi iz "The OC" vjenčali.

Johnny Galecki i Kaley Cuoco su bili u vezi dvije godine za vrijeme snimanja popularne serije "The Big Bang Theory". Oni su bili u tajnoj vezi o kojoj je Cuoco progovorila tek nakon što su raskinuli. Iako su raskinuli oni su nastavili lijepo da sarađuju na još 11 sezona serije. Za to vrijeme su se njihovi likovi Penny i Leonard smuvali, vjenčali i dobili bebu.

Dominic Monaghan i Evangeline Lilly glumili su u seriji "Lost", zajedno su bili od prve sezone, ali su raskinuli godinu dana prije završetka serije. Charliev lik je u seriji umrlo prije nego što su oni raskinuli, ali se i vratio u tri epizode finalne sezone, a za to vrijeme su morali raditi zajedno uprkos njihovim odnosima.

Nina Dobrev i Ian Somerhalder, zvijezde "The Vampire Diariesa" su bili u trogodišnjoj vezi za vrijeme snimanja serije. Njihov raskid je došao baš u periodu kada su njihovi karakteri u seriji trebali da se upuste u turbulentnu vezu. Dobrev je rekla da je u prijateljskim odnosima sa Somerhalderom i njegovom ženom.

Jennifer Morrison i Jesse Spencer su 2007. godine otkazali vjeridbu, a dvije godine kasnije su se i njihovi likovi u seriji "House" razveli.

Michael C. Hall i Jennifer Carpenter u seriji "Dexter" igraju brata i sestru, a oni su se u stvarnom životu vjenčali i razveli. Iako je do razvoda došlo za vrijeme snimanja serije njih dvoje su sasvim normalno nastavili da sarađuju na snimanju. Carpenter je rekla da to što je njihov brak završen ne znači i da su nestali ljubav i poštovanje.