|

Glumac serije "Igra prijestolja" Andrew Dunbar preminuo iznenada u svom domu

Glumac serije "Igra prijestolja" Andrew Dunbar preminuo iznenada u svom domu
0
M. N.
28.12.2019. u 08:43
6
komentara
0

dijeljenja
Glumac serije "Igra prijestolja" Andrew Dunbar preminuo iznenada u svom domu
Glumac "Igri prijestolja" Andrew Dunbar preminuo je iznenada na Badnje veče u svom domu u Belfastu.
Dubler Alfieja Allena koji je tumačio ulogu Theona Greyjoya, bio je u 30-im godinama i bio je DJ.


Tokom karijere radio na TV-u emisijama kao što su "Line Of Duty" i "Derry Girls". Njegov prijatelj, glumac Andy McClay odao mu je počast kazavši kako je uvijek bio zabavan, ali prije svega ljubazan i pošten čovjek.

"Nikada neću razumjeti to. Bio je iskrena osoba, talentovana, ljubazna i pošten muškarac koji je imao veliko i dobro srce. Njegovi DJ nastupi su bili nevjerovatni i jedan je izveo na setu 'Igri prijestolja' i nakon toga je radio za njih zabavu povodom okončanja sezone serije", rekao je.Otkrio je kako je Andrew mogao biti profesionalni glumac, ali da se želio fokusirati na umjetnost i posao DJ-a.Iz agencije Extras Dept kazali su kako su šokirani i duboko ožalošćeni zbog smrti ovog glumca te da će ga pamtiti kao ljubaznu dušu.

"Imamo mnogo zajedničkih uspomena iz godina u kojima je radio s nama. Bio je toliko svestran da je mogao glumiti u bilo čemu, bio je tako talentovan izvođač, uvijek bi završio s dobivši posao i toliko su ga obožavali da su ga produkcija uvijek ponovo tražile", saopćeno je iz agencije.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...