Film/TV
0

Glumac Benicio Del Toro - nesuđeni pravnik

NINA
Poznati glumac Benicio Del Toro godinama je govorio roditeljima da studira pravo, no kada je osvojio Oscara za najboljeg sporednog glumca istinu više nije bilo tako lako sakriti.

Ovaj iznimni filmski umjetnik, poznat po kameleonskim ulogama izjavio je za njemački magazin Gala kako se njegova porodica izrazito protivila njegovim odabirom profesije. "Potpuno su se šokirali kada sam rekao da želim biti glumac. Nitko od nas nikada nije imao nikakve veze s filmskom umjetnošću. Glumci su bili kao izvanzemaljci", rekao je Del Toro.

Razočaran takvim stavom, Del Toro je lagao o svom poslu. "Nisam se mogao prisiliti da im priznam da pohađam nastavu glume. Dvije godine moj je otac mislio da studiram pravo." No, njegova igra je napokon otkrivena kada je osvojio Oscara za sporednu ulogu u oderberghovom ''Trafficu''.

"Kada sam osvojio Oscara, više nije imalo smisla izmišljati priče. U tom trenutku moja porodiica znla da glumim tu i tamo, no mislili su da je to samo jedan od mojih poslova kojima financiram studij."