Promaklo im
9

Gledatelji serije "Seks i grad" bijesni zbog greške u novoj sezoni: Sramota, kako to nisu primijetili

D. J.
Foto: Imdb
Foto: Imdb
Prikazana je druga sezona serije "And Just Like That..." koja je nastavak popularnog "Seksa i grada", a gledatelji su razočarani i bijesni zbog niza grešaka i nelogičnosti u novim epizodama.

Naime, u drugoj epizodi pod nazivom "The Real Deal", Harry Goldenblatt (Evan Handler), suprug Charlotte York, izgovara rečenicu u kojoj spominje da mu je majka preminula prije deset godina.

No, fanovi su se brzo prisjetili da je Harry otkrio u finalu pete sezone "Seks i grada" da je majka preminula prije nego je upoznao Charlotte (Kristin Davis).

Taj trenutak je zapamćen jer Harry nije mogao biti s Charlotte, episkopalkom, jer je "obećao" majci da će se oženiti židovskom djevojkom.

To je inspiriralo Charlotte da se preobrati na židovstvo, što je postalo važan dio priče u šestoj i posljednjoj sezoni emitiranoj 2004. godine.

Stoga je nemoguće da je majka Harryja preminula prije samo 10 godina.

"Potpuni nedostatak dosljednosti me izluđuje", napisao je jedan gledatelj. Mnogi su tražili da se "provjere činjenice" te su kritizirali scenariste zbog "lijenosti".

Drugi su upozorili Michaela Patricka Kinga, koji je bio izvršni producent originalne serije, jer je dopustio da takva greška prođe neopaženo.

"Zar MPK nije zapamtio da je Harryjeva majka bila mrtva kad su se on i Charlotte upoznali? Nedosljednosti me i dalje zbunjuju", napisao je jedan fan na Twitteru.

Čak ni Sarah Jessica Parker nije izbjegla kritike.

"Sramota. A SJP je izvršna producentica, kako to nije primijetila!"

Podsjećamo, u novoj sezoni pojavit će se i Samantha Jones, a većina fanova popularne serije smatra da će to biti najbolji trenutak nove sezone.