"The Idea of You"
0

Gledaoci uočili grešku u jednom od trenutno najpopularnijih filmova: Primjećujete li sporni detalj?

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Romantična komedija "The Idea of You" u kojoj glavne uloge tumače Anne Hathaway i Nicholas Galitzine osvojila je gledaoce širom svijeta, a na društvenim mrežama su uočili grešku u jednoj od scena.

Radnja filma prati Solene (Anne Hathaway), 40-godišnju samohranu majke koja započne neočekivanu romansu s 24-godišnjim Hayesom Campbellom (Nicholas Galitzine), koji je pjevač popularnog boy benda August Moon.

Premda je temeljen na romanu Robbine Lee, na mrežama su bili uvjereni da je inspirisan Harryjem Stylesom i njegovom vezom s Oliviom Wilde. To je rezultiralo nestrpljivim iščekivanjem filma, a potom i njegovom rastućom popularnošću.

Tako je jedan od fanova na društvenim mrežama podijelio i zanimljiv detalj koji je učio, a snimak ima pet miliona pregleda.

Naime, radi se o sceni gdje Solene razgovara s Hayeseom, a dok kadar prelazi s njega na nju - uočljivo je da je da je scena snimana u više navrata jer se njena frizura konstantno mijenja.

U nekoliko sekundi snimka prikazana je puštena naprijed, potom preko ramena, pa i povučena u stranu.

"Anne Hathaway, volim te, ali nedostatak kontinuiteta položaja kose u ovoj sceni me izluđuje", pisalo je uz podijeljen snimak.